Deelnemen aan het Kaspersky Security Network

1 april 2021

ID 41367

Kaspersky Internet Security gebruikt cloudbescherming voor een efficiëntere bescherming van de computer. De cloudbescherming wordt via de Kaspersky Security Network-infrastructuur geïmplementeerd die gebruik maakt van gegevens die van gebruikers over de hele wereld worden ontvangen.

Kaspersky Security Network (KSN) is de Knowledge Base van Kaspersky in de cloud die informatie over de reputatie van programma's en websites bevat. Het gebruik van gegevens uit Kaspersky Security Network zorgt niet alleen voor een snellere respons door Kaspersky Internet Security bij nieuwe dreigingen, maar verbetert ook de prestaties van sommige beschermingsonderdelen en vermindert het aantal mogelijke false positives.

Via de deelname van gebruikers aan Kaspersky Security Network kan Kaspersky snel informatie over typen en bronnen van nieuwe dreigingen verzamelen, oplossingen voor de neutralisatie ervan ontwikkelen, en het aantal foutieve identificaties minimaliseren. Deelname aan Kaspersky Security Network geeft u toegang tot de statistieken over de reputatie van programma's en websites.

Als u deelneemt aan Kaspersky Security Network, verstuurt u automatisch informatie over de configuratie van uw besturingssysteem en het tijdstip van de start en de voltooiing van processen in Kaspersky Internet Security naar Kaspersky.

In deze Help-sectie

Deelname aan Kaspersky Security Network inschakelen en uitschakelen

Verbinding met Kaspersky Security Network testen