Gegevens opslaan voor later gebruik

1 april 2021

ID 43540

Tijdens deze stap kunt u opgeven welke door het programma gebruikte gegevens u wilt houden voor later gebruik tijdens de volgende installatie van het programma (bijvoorbeeld wanneer u een nieuwere versie van het programma installeert).

U kunt de volgende gegevens opslaan:

• Licentie-informatie is een reeks gegevens die de activatie van het programma tijdens toekomstige installaties niet langer nodig maken door deze gegevens onder de huidige licentie te gebruiken tenzij de licentie verloopt voordat u de installatie start.
  • Quarantainebestanden zijn bestanden die zijn gescand door het programma en in Quarantaine geplaatst.

Wanneer Kaspersky Internet Security is verwijderd van de computer, zijn de bestanden in quarantaine niet langer beschikbaar. Kaspersky Internet Security moet zijn geïnstalleerd om deze bestanden te gebruiken.

• Instellingen van de programmawerking: waarden van de geselecteerde programma-instellingen tijdens de configuratie.

U kunt de beschermingsinstellingen ook via de opdrachtprompt exporteren. Hiervoor gebruikt u de volgende opdracht: avp.com EXPORT <bestandsnaam>.

• iChecker-gegevens zijn bestanden met informatie over objecten die al zijn gescand met behulp van iChecker-technologie.
  • Anti-Spam-databases zijn databases met voorbeelden van spamberichten die door de gebruiker zijn toegevoegd.