Programma activeren

1 april 2021

ID 43545

De Activatiewizard wordt bij de eerste start van Kaspersky Internet Security gestart.

Activatie is het proces waarbij een volledig werkende versie van het programma gedurende een opgegeven tijd in werking wordt gesteld.

De volgende opties voor de activatie van Kaspersky Internet Security worden aangeboden:

• Programma activeren. Selecteer deze optie en voer een activatiecode in als u een licentie voor het programma hebt aangeschaft.

Als u een activatiecode voor Kaspersky Anti-Virus of Kaspersky Total Security opgeeft in het invoerveld, wordt de overschakeling naar Kaspersky Anti-Virus of Kaspersky Total Security gestart nadat de activatie is voltooid.

• Evaluatieversie van het programma activeren. Selecteer deze activatieoptie als u de evaluatieversie van het programma wilt installeren voordat u besluit om een licentie aan te schaffen. U kunt het programma en alle functies ervan gedurende een korte evaluatieperiode gebruiken. Wanneer de proeflicentie verloopt, kan de evaluatieversie van het programma geen tweede keer worden geactiveerd.

Een internetverbinding is vereist voor de activatie van het programma.

Tijdens de installatie en activering van het programma wordt u mogelijk gevraagd om een My Kaspersky-account aan te maken. We raden u aan om het programma met My Kaspersky te verbinden, zodat u de activeringscode kunt opslaan voor later herstel nadat u het besturingssysteem opnieuw hebt geïnstalleerd, bescherming op een nieuw apparaat hebt geïnstalleerd of het programma opnieuw hebt geïnstalleerd.