Registreren en verbinding maken met My Kaspersky

1 april 2021

ID 43547

Deze stap is niet beschikbaar in alle versies van Kaspersky Internet Security.

Gebruikers die zich hebben geregistreerd op My Kaspersky kunnen verzoeken versturen naar de Technische Support en het Virus Lab, activatiecodes handig beheren en het meest recente nieuws over nieuwe programma's en speciale aanbiedingen van Kaspersky ontvangen.

• Als u al een My Kaspersky-account hebt, wordt het venster Verbinding maken met My Kaspersky geopend. Voer uw gebruikersgegevens in om u bij My Kaspersky aan te melden en klik op de knop Aanmelden.
  • Als u nog geen My Kaspersky-account heeft, wordt het registratievenster voor een My Kaspersky-account geopend. Vul het registratieformulier in en klik op de knop Aanmaken.

In sommige regio's vraagt het programma u om de regeling inzake gegevensverstrekking te lezen en te accepteren. Als u akkoord gaat met de voorwaarden van de verklaring, klikt u op de knop Accepteren en verbinden.

In sommige gevallen is de registratie op My Kaspersky vereist om aan de slag te gaan met het programma.