Gebruiksrechtovereenkomst doorlezen

1 april 2021

ID 43551

Deze stap van de wizard verschijnt bij enkele talen waarin het programma is gelokaliseerd en wanneer Kaspersky Internet Security wordt geïnstalleerd met een installatiepakket dat vanaf het internet is gedownload.

Tijdens deze stap wordt u in de wizard gevraagd om de Gebruiksrechtovereenkomst tussen u en Kaspersky door te lezen.

Lees de Gebruiksrechtovereenkomst zorgvuldig door en klik op de knop Accepteren als u akkoord gaat met alle voorwaarden. De installatie van het programma op uw computer gaat dan door.

Het programma wordt niet geïnstalleerd als u niet akkoord gaat met de voorwaarden van de Gebruiksrechtovereenkomst.

In sommige regio's moet u ook de voorwaarden van het privacybeleid accepteren om door te gaan met de installatie van het programma.