Het programma installeren

1 april 2021

ID 43556

Voor sommige versies van Kaspersky Internet Security die met een abonnement worden verdeeld, moet vóór de installatie een wachtwoord van de serviceaanbieder worden ingevoerd.

De installatie van het programma start nadat u het wachtwoord invoert.

De installatie van het programma kan even duren. Wacht totdat de installatie is voltooid.

Bij de voltooiing van de installatie gaat de installatiewizard automatisch door met de volgende stap.

Controles tijdens de installatie van het programma

Kaspersky Internet Security voert verscheidene controles tijdens de installatie uit. Deze controles detecteren mogelijk de volgende problemen:

• Het besturingssysteem voldoet niet aan de softwarevereisten. Tijdens de installatie controleert de wizard de volgende condities:
    • Het besturingssysteem en Service Pack voldoen aan de softwarevereisten
    • Alle vereiste programma's zijn beschikbaar
    • De benodigde vrije schijfruimte voor de installatie is beschikbaar
    • De gebruiker die het programma installeert, beschikt over beheerdersbevoegdheden

Als niet wordt voldaan aan één van de hierboven vermelde vereisten, wordt een overeenkomstige melding weergegeven.

• Er zijn incompatibele programma's geïnstalleerd op de computer. Als incompatibele programma's worden gedetecteerd, worden ze weergegeven in een lijst op het scherm en krijgt u de mogelijkheid om ze automatisch of handmatig te verwijderen. U wordt aanbevolen alle programma's die Kaspersky Internet Security niet automatisch kan verwijderen handmatig te verwijderen. Tijdens het verwijderen van incompatibele programma's moet u het besturingssysteem opnieuw opstarten. Daarna gaat de installatie van Kaspersky Internet Security automatisch door.

Kaspersky Password Manager installeren

Voordat u de installatie voltooit, wordt u door Kaspersky Internet Security gevraagd of u Kaspersky Password Manager wilt installeren om uw wachtwoorden te beschermen. Zodra u de installatie van Kaspersky Internet Security voltooit, kan de installatie van Kaspersky Password Manager beginnen. U ziet in dat geval geen melding wanneer de installatie van Kaspersky Password Manager is voltooid.