Over de licentie

1 april 2021

ID 70647

Een licentie is een recht, dat is verleend onder de Gebruiksrechtovereenkomst, om het programma gedurende een bepaalde tijd te gebruiken. De licentie is gekoppeld aan de unieke code die u hebt voor de activatie van uw kopie van Kaspersky Internet Security.

Een licentie geeft u recht op de volgende services:

• Het gebruiksrecht voor het programma op één of meerdere apparaten

Het aantal apparaten waarop u het programma kunt gebruiken, wordt vermeld in de Gebruiksrechtovereenkomst.

• Assistentie van de Technische Support van Kaspersky
  • Andere beschikbare services van Kaspersky of haar partners tijdens de tijdsduur van de licentie.

Voor het gebruik van het programma moet u een licentie voor het gebruik van het programma aanschaffen.

De licentie heeft een beperkte gebruiksduur. Na het verlopen van de licentie is er mogelijk een respijtperiode. Tijdens deze periode mag u alle functies van het programma zonder enige beperkingen gebruiken.

Als u uw licentie niet hebt verlengd, kan het programma overschakelen naar de modus met beperkte functionaliteit wanneer de respijtperiode verloopt. Bepaalde functies van het programma zijn niet beschikbaar in de modus met beperkte functionaliteit. De duur van de modus met beperkte functionaliteit hangt af van uw regio en de licentievoorwaarden. Wanneer de modus met beperkte functionaliteit verloopt, zijn alle functies van het programma niet meer beschikbaar. U vindt informatie over de respijtperiode en de modus met beperkte functionaliteit in het venster Licentiebeheer. Dat venster kunt u openen door te klikken op de koppeling Licentie onder in het hoofdvenster.

We adviseren dat u de licentie verlengt voordat deze verloopt om een maximale bescherming van uw computer tegen alle dreigingen voor de beveiliging te verzekeren.

Voordat u een licentie aanschaft, kunt u een gratis evaluatieversie van Kaspersky Internet Security krijgen. De evaluatieversie van Kaspersky Internet Security blijft tijdens een korte evaluatieperiode werken. Wanneer de evaluatieperiode is verstreken, worden alle functies van Kaspersky Internet Security uitgeschakeld. Als u het programma wilt blijven gebruiken, moet u een licentie aanschaffen.

Als u de bescherming van uw computer niet wilt verlengen, kunt u Kaspersky Internet Security verwijderen.