Ongewenste e-mail (spam) blokkeren

1 april 2021

ID 70766

Als u grote hoeveelheden ongewenste e-mail (spam) ontvangt, raden we aan dat u het onderdeel Anti-Spam inschakelt en stelt u het Aanbevolen beveiligingsniveau in.

Anti-Spam inschakelen en het aanbevolen beveiligingsniveau instellen:

1. Open het hoofdvenster van het programma.
  2. Klik op de knop Settings 2019.png onder in het venster.

Het venster Instellingen wordt geopend.

3. Selecteer het gedeelte Bescherming.
  4. Selecteer het onderdeel Anti-Spam.

Het venster toont de instellingen van Anti-Spam.

5. Schakel Anti-Spam in met de schakelaar.
  6. Zorg ervoor dat in het gedeelte Beveiligingsniveau de optie Aanbevolen is ingesteld.

De volgende beperkingen zijn van toepassing op Anti-Spam:

• Het onderdeel Anti-Spam kan alleen berichten analyseren die volledig zijn gedownload vanaf de mailserver, ongeacht het gebruikte protocol.
  • Het onderdeel Anti-Spam controleert geen e-mail die via het MAPI-protocol wordt verstuurd of ontvangen.

Het onderdeel Anti-Spam is uitgeschakeld wordt uitgeschakeld wanneer u een upgrade naar een nieuwere versie van het programma uitvoert. U kunt het onderdeel handmatig inschakelen.

In sommige programmaversies moet u de voorwaarden van de Verklaring inzake gegevensverwerking voor Anti-Spam accepteren, om de component Anti-Spam in te schakelen.