Een Volledige scan uitvoeren

1 april 2021

ID 70771

Tijdens een Volledige Scan scant Kaspersky Internet Security standaard de volgende objecten:

• Systeemgeheugen
  • Geladen objecten bij de opstart van het besturingssysteem
  • Back-upopslag van systeem
  • Harde schijven en verwisselbare schijven

We adviseren dat u een Volledige Scan uitvoert net na de installatie van Kaspersky Internet Security op de computer.

Zo start u een Volledige Scan:

1. Open het hoofdvenster van het programma.
  2. Klik op de knop Scannen.

Het venster Scannen wordt geopend.

3. Selecteer in het venster Scannen het gedeelte Volledige Scan.
  4. Klik in het gedeelte Volledige Scan op de knop Scan starten.

Kaspersky Internet Security start een volledige scan van uw computer.