Bronnen van besturingssysteem bewaren voor computerspellen

1 april 2021

ID 70774

Wanneer Kaspersky Internet Security in de modus Volledig scherm werkt samen met enkele andere programma's (in het bijzonder games), kunnen de volgende problemen optreden:

• Mindere prestaties van programma's of games door een gebrek aan systeembronnen.
  • Meldingen van Kaspersky Internet Security leiden de gebruiker van de game af.

Als u de instellingen van Kaspersky Internet Security niet handmatig wilt wijzigen telkens als u overschakelt naar de modus Volledig scherm, kunt u Gamingmodus gebruiken. Als Gamingmodus wordt gebruikt en u bent momenteel aan het gamen of werken met programma's in de modus Volledig scherm, voert Kaspersky Internet Security geen scan- of updatetaken uit en toont het geen meldingen.

Zo schakelt u Gamingmodus in:

1. Open het hoofdvenster van het programma.
  2. Klik op de knop Settings 2019.png onder in het venster.

Het venster Instellingen wordt geopend.

3. Selecteer het gedeelte Algemeen.
  4. Schakel in het blok Prestatie-instellingen het selectievakje Gebruik de gamingmodus in.