Standaardinstellingen van het programma herstellen

1 april 2021

ID 70884

U kunt de instellingen, die zijn aanbevolen door Kaspersky lab voor Kaspersky Internet Security, op elk ogenblik herstellen. Wanneer de instellingen zijn hersteld, wordt het Aanbevolen beveiligingsniveau ingesteld voor alle beschermingsonderdelen.

Zo herstelt u de standaardinstellingen voor de werking van het programma:

1. Open het hoofdvenster van het programma.
  2. Klik op de knop Settings 2019.png onder in het venster.

Het venster Instellingen wordt geopend.

3. Selecteer het gedeelte Instellingen beheren.
  4. Klik op de koppeling Terugzetten om de wizard Instellingen terugzetten uit te voeren.
  5. Klik op de knop Volgende.

In het venster van de wizard ziet u de voortgang van het herstel van de standaard programma-instellingen die door experts van Kaspersky zijn geconfigureerd.

6. Klik op Gereed wanneer het herstel van de standaard programma-instellingen is voltooid.