Het rapport over de programmawerking bekijken

1 april 2021

ID 70885

Kaspersky Internet Security houdt rapporten over de werking van alle beschermingsonderdelen bij. Met een rapport kunt u statistische informatie over de werking van het programma verkrijgen (bijvoorbeeld hoeveel kwaadaardige objecten zijn gedetecteerd en geneutraliseerd tijdens een opgegeven periode, hoeveel keer de databases en modules van het programma zijn bijgewerkt tijdens dezelfde periode, hoeveel spamberichten zijn gedetecteerd en veel meer).

Het rapport over de werking van een onderdeel bekijken:

1. Open het hoofdvenster van het programma.
  2. Klik onder in het hoofdvenster op de knop Meer tools.

Het venster Tools wordt geopend.

3. Klik in het venster Tools op de koppeling Rapporten om het venster Rapporten te openen.

Het venster Rapporten toont de gegevens in tabelvorm. Voor de handige weergave van rapporten kunt u diverse opties voor het filteren van gegevens selecteren.