Een door het programma verwijderd of gedesinfecteerd bestand herstellen

1 april 2021

ID 70904

Back-upkopieën van bestanden die door Kaspersky Internet Security zijn verwijderd of gedesinfecteerd, worden in een speciale map op uw computer geplaatst, met de naam Quarantaine. Back-ups van bestanden worden opgeslagen in een speciale indeling die niet gevaarlijk is voor uw computer. U kunt een bestand dat door de toepassing is verwijderd of gedesinfecteerd herstellen vanaf de back-up die is opgeslagen in Quarantaine.

Wij raden u aan geen verwijderde of gedesinfecteerde objecten te herstellen omdat deze een dreiging kunnen vormen voor uw computer.

Kaspersky Internet Security desinfecteert geen Windows Store-apps. Als de resultaten van de scan aangeven dat zo'n app gevaarlijk is, wordt deze verwijderd van uw computer. Wanneer een Windows Store-app wordt verwijderd, maakt Kaspersky Internet Security geen back-up ervan. Als u dergelijke objecten wilt herstellen, moet u de hulpprogramma's voor herstel gebruiken die bij besturingssysteem zijn meegeleverd (raadpleeg voor gedetailleerde informatie de documentatie die is meegeleverd bij het besturingssysteem van uw computer) of moet u de apps via de Windows Store bijwerken.

Een door het programma verwijderd of gedesinfecteerd bestand herstellen:

1. Open het hoofdvenster van het programma.
  2. Klik onder in het hoofdvenster op de knop Meer tools.

Het venster Tools wordt geopend.

3. Ga in het venster Tools naar het onderdeel Beveiliging.
  4. Klik on het onderdeel Beveiliging op de koppeling Quarantaine om het venster Quarantaine te openen.
  5. In het geopende venster Quarantaine selecteert u het vereiste bestand uit de lijst en klikt u op de knop Terugzetten.