Omgaan met onbekende programma's

1 april 2021

ID 70909

Kaspersky Internet Security helpt het risico van het gebruik van onbekende programma's te minimaliseren (zoals het risico op infectie met virussen en andere malware).

Kaspersky Internet Security bevat onderdelen en tools waarmee u niet alleen de reputatie van een programma kunt controleren maar ook de activiteiten ervan op uw computer kunt bewaken.

In deze Help-sectie

Reputatie van programma's controleren

Programma-activiteit op de computer en in het netwerk controleren

Instellingen van Programmacontrole wijzigen

Over de bescherming van een audiostream van geluidsopnameapparaten

Instellingen voor de bescherming van audiostreams wijzigen

Instellingen van Programmabeheer wijzigen