Een My Kaspersky-account aanmaken

1 april 2021

ID 71028

Zo maakt u een My Kaspersky-account aan:

1. Open het hoofdvenster van het programma.
  2. Klik op de knop My Kaspersky.
  3. Klik in het venster My Kaspersky op de knop Aanmelden.

Het venster Verbinding met My Kaspersky maken wordt geopend.

4. Voer uw e-mailadres in het veld Voer je e-mailadres in in en klik op de knop naast het invoerveld.
  5. Als de toepassing uw regio niet automatisch detecteert, wordt u gevraagd er een te selecteren. De programma’s die u kunt installeren en de beschikbare betalingsmethoden die u kunt gebruiken, zijn afhankelijk van de door u geselecteerde regio. Voer uw regio in en klik op Bevestigen.
  6. Voer uw wachtwoord in het veld Wachtwoord in en klik op de knop naast het invoerveld.

Het wachtwoord moet minstens 8 tekens lang zijn en één cijfer, één hoofdletter en één kleine letter bevatten.

7. Schakel het selectievakje Ik ga ermee akkoord dat mijn e-mailadres aan Kaspersky wordt verstrekt om persoonlijke aanbiedingen te ontvangen in als u meldingen van Kaspersky wilt ontvangen in uw mailbox.

In sommige versies van het programma heet dit selectievakje: Ik bevestig dat ik AO Kaspersky Lab toestemming geef mijn e-mailadres, voornaam en achternaam te gebruiken om contact met mij op te nemen inzake gepersonaliseerde aanbiedingen, recensies, enquêtes, bestellingsherinneringen, relevant nieuws en evenementen of Ik bevestig dat ik AO Kaspersky Lab toestemming geef mijn e-mailadres te gebruiken om contact met mij op te nemen voor gepersonaliseerde aanbiedingen, recensies, enquêtes, bestellingsherinneringen, relevant nieuws en evenementen.

8. Typ uw voornaam in het veld Je voornaam.
  9. Typ uw achternaam in het veld Je achternaam.
  10. Klik op de knop Maken.

Er wordt een bericht naar uw e-mailadres verstuurd met een koppeling waarop u moet klikken om uw My Kaspersky-account te activeren.

11. Klik op de koppeling om uw account bij het My Kaspersky-portaal te activeren.

De weergegeven velden tijdens het maken van een account zijn bepaald door Kaspersky-experts en kunnen verschillen.