Een licentie aanschaffen

1 april 2021

ID 71235

U kunt een licentie aanschaffen of een bestaande licentie verlengen. Bij de aanschaf van een commerciële licentie ontvangt u een activatiecode die u moet toepassen om het programma te activeren.

Zo schaft u een licentie aan:

1. Open het hoofdvenster van het programma.
  2. Open het venster Licentiebeheer op een van de volgende manieren:
    • Door te klikken op de koppeling Licentie ontbreekt onder in het hoofdvenster als het programma niet is geactiveerd.
    • Door te klikken op de koppeling Licentie: N dagen resterend onder in het hoofdvenster als het programma is geactiveerd.
  3. Klik in het geopende venster op de knop Licentie kopen.

De webpagina van de online shop van Kaspersky of een partner wordt geopend. Op deze pagina kunt u een licentie aanschaffen.