Het programma activeren

1 april 2021

ID 71244

Als u de functies van het programma en de extra services wilt gebruiken, moet u het activeren.

Als u het programma niet hebt geactiveerd tijdens de installatie, kunt u dit later doen. U wordt aan de activatie van het programma herinnerd via berichten van Kaspersky Internet Security die verschijnen in het systeemvak.

Kaspersky Internet Security activeren:

1. Open het hoofdvenster van het programma.
  2. Ga naar het venster voor het invoeren van de activeringscode op een van de volgende manieren:
    • Klik op de <license status> koppeling onderaan het hoofdvenster, open het venster Licentieverlening en klik op de knop Activatiecode invoeren.
    • Klik op de koppeling Licentie ontbreekt onder aan het hoofdvenster van het programma, open het Activeringsvenster en klik op de knop Activatiecode invoeren.
    • Klik onder in het hoofdvenster op de koppeling Activatiecode invoeren.
  3. Voer in het Activeringsvenster de volgende acties uit:
    • Als u een activeringscode heeft
    • Als u geen activeringscode heeft