Het programma updaten

1 april 2021

ID 71677

Het programma wordt automatisch bijgewerkt als u de Uitvoermodus Automatisch selecteert in het venster met update-instellingen (Database-updatePlanning van database-updates).

Het programma wordt automatisch geüpdatet als u een nieuwe versie van het programma installeert over de vorige versie.

Als u een huidige licentie hebt voor een eerdere versie van Kaspersky Internet Security, hoeft u het programma niet te activeren. De configuratie- en verwijderingswizard haalt automatisch informatie op over de licentie voor de vorige versie van Kaspersky Internet Security en past deze toe tijdens de installatie van de nieuwe versie van Kaspersky Internet Security.

Tijdens het downloaden van de update vergelijkt het programma de oude en nieuwe versies van de Gebruiksrechtovereenkomst, de Kaspersky Security Network-verklaring en de Verklaring over gegevensverwerking voor marketingdoeleinden. Als de overeenkomsten en/of verklaringen verschillen, wordt u door het programma aangeboden om ze opnieuw te lezen en te accepteren.

Het programma kan worden geüpgraded als de volgende versies van Kaspersky Internet Security zijn geïnstalleerd op uw computer:

• Kaspersky Internet Security 2015
  • Kaspersky Internet Security 2016
  • Kaspersky Internet Security 2017
  • Kaspersky Internet Security 2018
  • Kaspersky Internet Security 2019
  • Kaspersky Internet Security 2020

Beperkingen bij upgrades vanaf een oudere versie van het programma

Bij een upgrade vanaf Kaspersky Internet Security zijn er de volgende beperkingen:

• Wanneer een oudere versie van Kaspersky Internet Security wordt geüpgraded, worden de volgende programma-instellingen vervangen door standaardinstellingen:
    • Instellingen voor weergave van Kaspersky Internet Security
    • Planning van scan
    • Deelname aan Kaspersky Security Network
    • Beschermingsniveau van Anti-Virus voor bestanden
    • Beschermingsniveau van Mail Anti-Virus
    • Instellingen van Anti-Banner
    • Updatebronnen
    • Lijst met vertrouwde internetadressen
    • Instellingen van URL Advisor
  • Na een upgrade vanaf een oudere versie wordt Kaspersky Internet Security automatisch gestart, zelfs als de automatische opstart van het programma is uitgeschakeld in de opgeslagen instellingen. Wanneer het besturingssysteem daarna opnieuw wordt opgestart, start Kaspersky Internet Security niet automatisch als de automatische opstart van het programma is uitgeschakeld in de opgeslagen instellingen.