Kennisgevingen over handelsmerken

1 april 2021

ID 72033

Gedeponeerde handelsmerken en dienstmerken zijn de eigendom van hun respectieve eigenaar.

Adobe en Reader zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van Adobe Systems Incorporated in de Verenigde Staten en/of elders.

Apple, macOS en Safari zijn handelsmerken van Apple Inc. in de Verenigde Staten en elders.

Google, Google Chrome, Chromium, YouTube, SPDY en Android zijn handelsmerken van Google, Inc.

Intel, Celeron en Atom zijn handelsmerken van Intel Corporation in de V.S. en/of andere landen.

Java en JavaScript zijn gedeponeerde handelsmerken van Oracle en/of gelieerde ondernemingen van Oracle.

LogMeIn Pro en Remotely Anywhere zijn handelsmerken van LogMeIn, Inc.

Mail.ru is een handelsmerk van Mail.ru LLC.

Microsoft, Bing, Windows, Internet Explorer, Outlook, PowerShell en Skype zijn handelsmerken van Microsoft Corporation in de Verenigde Staten en andere landen.

Mozilla, Thunderbird en Firefox zijn handelsmerken van Mozilla Foundation.

VMware is een gedeponeerd handelsmerk van VMware, Inc. in de Verenigde Staten en/of andere rechtsgebieden.

IOS is een gedeponeerd handelsmerk van Cisco Systems, Inc. en/of diens gelieerde ondernemingen in de Verenigde Staten en bepaalde andere landen.