Instellingen van Veilig Bankieren wijzigen

1 april 2021

ID 82230

Veilig Bankieren configureren:

1. Open het hoofdvenster van het programma.
  2. Klik op de knop Settings 2019.png onder in het venster.

Het venster Instellingen wordt geopend.

3. Selecteer het gedeelte Bescherming.
  4. Selecteer het onderdeel Veilig Bankieren.

Het venster toont de instellingen van het onderdeel Veilig Bankieren.

5. Schakel Veilig Bankieren in door op de schakelaar boven in het venster te klikken.
  6. Selecteer in het gedeelte Bij het eerste bezoek aan websites van banken en betaalsystemen de actie die het programma moet uitvoeren wanneer u de website van een bank of een betaalsysteem voor het eerst opent in uw browser:
    • Selecteer Beschermde Browser starten als u wilt dat het programma de website in Beschermde Browser opent.
    • Selecteer Gebruiker vragen als u wilt dat het programma u vraagt of u de website al dan niet wilt openen in Beschermde Browser.
    • Selecteer Beschermde Browser niet starten als u niet wilt dat het programma de website in Beschermde Browser opent.
  7. Open in het gedeelte Extra de vervolgkeuzelijst Open websites van het Veilig Bankieren-venster in en selecteer de browser die het programma moet starten in de modus Beschermde Browser wanneer u de website van een bank of een betaalsysteem vanuit het venster Veilig Bankieren bezoekt.

U kunt een van de geïnstalleerde browsers op de computer selecteren of de standaardbrowser van het besturingssysteem gebruiken.