Veilig Bankieren configureren voor een specifieke website

1 april 2021

ID 82231

Veilig Bankieren configureren voor een specifieke website:

1. Open het hoofdvenster van het programma.
  2. Klik op de knop Veilig Bankieren.

Het venster Veilig Bankieren wordt geopend. Als u het venster voor het eerst opent, wordt u door Kaspersky Internet Security aangeboden om te zien hoe Veilig Bankieren werkt. U kunt deze informatieve rondleiding overslaan.

3. Klik op de koppeling Website toevoegen aan Veilig Bankieren om velden voor het toevoegen van website-informatie te openen.
  4. In het veld Website voor Veilig Bankieren voert u het webadres van de website in die u wilt openen in Beschermde Browser.

Een websiteadres moet worden voorafgegaan door het HTTPS-protocol (bijvoorbeeld https://voorbeeld.nl) dat standaard wordt gebruikt door Beschermde Browser.

5. Selecteer de actie die Beschermde Browser moet uitvoeren wanneer u de website opent:
    • Als u de website wilt openen in Beschermde Browser telkens als u deze bezoekt, selecteert u Beschermde Browser starten.
    • Als u wilt dat Kaspersky Internet Security u om actie vraagt wanneer de website wordt geopend, selecteert u Gebruiker vragen.
    • Als u Veilig Bankieren wilt uitschakelen voor de website, selecteert u Beschermde Browser niet starten.
  6. Klik op de koppeling Beschrijving toevoegen om het veld Beschrijving te openen en de naam of beschrijving van deze website in te voeren.
  7. Klik op de knop Toevoegen.

De website wordt weergegeven in de lijst.