Schermtoetsenbord openen

1 april 2021

ID 82518

U kunt Schermtoetsenbord op de volgende manieren openen:

• Vanuit het venster van het programma
  • Vanuit de werkbalk van Microsoft Edge gebaseerd op Chromium, Mozilla Firefox of Google Chrome
  • Met het snelstartpictogram van Schermtoetsenbord in invoervelden op websites

U kunt de weergave van het snelstartpictogram in invoervelden op websites configureren.

Wanneer Schermtoetsenbord wordt gebruikt, schakelt Kaspersky Internet Security de optie voor de automatische invulling van invoervelden op websites uit.

• Door een toetscombinatie op het toetsenbord in te drukken

Schermtoetsenbord starten vanuit het programmavenster

Schermtoetsenbord starten vanuit de werkbalk van de browser

Schermtoetsenbord starten met het hardwarematige toetsenbord