Over de bescherming van persoonlijke gegevens op het internet

1 april 2021

ID 82527

Kaspersky Internet Security helpt u uw persoonlijke gegevens te beschermen tegen diefstal:

• Wachtwoorden, gebruikersnamen en andere registratiegegevens
  • Nummers van rekeningen en bankkaarten

Kaspersky Internet Security beschikt over onderdelen en tools voor de bescherming van uw persoonlijke gegevens tegen diefstal door criminelen die methoden zoals phishing gebruiken of gegevens die worden ingevoerd via het toetsenbord onderscheppen.

Bescherming tegen phishing wordt geleverd door Anti-Phishing dat in de onderdelen Web Anti-Virus en Anti-Spam is geïmplementeerd. Schakel deze onderdelen in om een uitgebreide bescherming tegen phishing te waarborgen.

De bescherming tegen de onderschepping van gegevens die worden ingevoerd via het toetsenbord wordt geleverd door Schermtoetsenbord en Veilige toetsenbordinvoer.

De wizard Activiteitenwisser wist alle informatie over de activiteiten van de gebruiker op de computer.

Veilig Bankieren en Kaspersky VPN beschermen gegevens wanneer u online bankiert of in online shops winkelt.

De bescherming tegen de overdracht van persoonlijke gegevens via internet wordt door één van de tools van Ouderlijk Toezicht voorzien.