Bescherming met hardwarevirtualisatie inschakelen

1 april 2021

ID 82967

Zo schakelt u de bescherming met hardwarevirtualisatie in:

1. Open het hoofdvenster van het programma.
  2. Klik op de knop Settings 2019.png onder in het venster.

Het venster Instellingen wordt geopend.

3. Selecteer het gedeelte Extra.
  4. Schakel het selectievakje Gebruik hardwarevirtualisatie indien beschikbaar in. Dit selectievakje wordt alleen weergegeven als het programma is geïnstalleerd op een computer met een 64-bits versie van Windows 8, Windows 8.1 of Windows 10.
  5. Schakel het selectievakje Gebruik geavanceerde functies van hardwarevirtualisatie in als u de hardwarevirtualisatie wilt inschakelen bij de opstart van het besturingssysteem.

Als hardwarevirtualisatie is uitgeschakeld op de computer, wordt de bescherming met hardwarevirtualisatie uitgeschakeld.