Programma gebruiken vanaf de opdrachtprompt

1 april 2021

ID 83989

U kunt Kaspersky Internet Security gebruiken vanaf de opdrachtprompt:

Syntaxis voor opdrachtprompt:

avp.com <opdracht> [instellingen]

Voer de volgende opdracht in voor hulp met de syntaxis voor de opdrachtprompt:

avp.com [ /? | HELP ]

Met deze opdracht krijgt u een volledige lijst met opdrachten voor het beheer van Kaspersky Internet Security vanaf de opdrachtprompt.

Voor hulp met de syntaxis van een specifieke opdracht kunt u één van de volgende opdrachten invoeren:

avp.com <opdracht> /?

avp.com HELP <opdracht>

Via de opdrachtprompt kunt u verwijzen naar het programma in de installatiemap van het programma of door het volledige pad naar avp.com op te geven.

U kunt het vastleggen van programmagebeurtenissen (aanmaak van tracebestanden) in- en uitschakelen via de opdrachtprompt als u eerder in het venster met programma-instellingen een wachtwoord hebt ingesteld om de toegang tot Kaspersky Internet Security te beveiligen.

Als u geen wachtwoord in het venster met programma-instellingen hebt ingesteld, kunt u geen programmagebeurtenissen laten vastleggen via de opdrachtprompt.

Bepaalde opdrachten kunnen alleen met het beheerdersaccount worden uitgevoerd.