Kaspersky Password Manager starten

1 april 2021

ID 84839

Kaspersky Password Manager is ontworpen om wachtwoorden veilig te bewaren en tussen uw apparaten te synchroniseren. Kaspersky Password Manager moet afzonderlijk van Kaspersky Internet Security worden geïnstalleerd. Gebruik bijvoorbeeld de snelkoppeling Kaspersky Passwords die tijdens de installatie van Kaspersky Internet Security wordt aangemaakt op het bureaublad van uw computer.

Na de installatie kunt u Kaspersky Password Manager starten via het menu Start (in Microsoft Windows 7 of Microsoft Windows 10) of via het Startscherm (in Microsoft Windows 8 of Microsoft Windows 8.1).

Kaspersky Password Manager downloaden en installeren

Raadpleeg de Help van Kaspersky Password Manager voor instructies om Kaspersky Password Manager te gebruiken.