Instellingen voor toegang van programma's tot de webcam wijzigen

1 april 2021

ID 85234

Zo wijzigt u de instellingen voor de toegang van programma's tot de webcam:

1. Open het hoofdvenster van het programma.
  2. Klik op de knop Settings 2019.png onder in het venster.

Het venster Instellingen wordt geopend.

3. In de sectie Bescherming selecteert u het onderdeel Webcambescherming.
  4. Configureer de instellingen voor de toegang van programma's tot de webcam van uw computer:
    • Selecteer het selectievakje Blokkeer de toegang tot de webcam voor alle programma's als u de toegang tot de webcam wilt blokkeren voor alle programma's.
    • Selecteer het selectievakje Toon een melding wanneer de webcam wordt gebruikt door een programma dat toegang tot de webcam is verleend om meldingen te ontvangen wanneer de webcam wordt gebruikt door een programma dat hiervoor geen toestemming heeft gekregen.