Overschakelen van Kaspersky Internet Security naar andere Kaspersky-programma’s

1 april 2021

ID 85249

Overschakelen naar Kaspersky Total Security

U kunt overschakelen van Kaspersky Internet Security naar Kaspersky Total Security zonder extra downloads of de installatie van software.

Kaspersky Total Security biedt een aantal extra functie in vergelijking met Kaspersky Internet Security.

• Back-up en Herstel. Met de geplande back-upfunctie kunt u gegevens op verwisselbare en netwerkschijven of in online opslag bewaren.
  • Bescherming van persoonlijke gegevens. Gegevensversleuteling beschermt uw persoonlijke gegevens. U kunt uw bestanden in een gegevenskluis plaatsen en deze vergrendelen om onbevoegde toegang tot de bestanden te voorkomen.
  • Bescherming van wachtwoorden. Kaspersky Password Manager beschermt uw online gebruikersgegevens. Hiermee kunt u gebruikersnamen en wachtwoorden in een kluis opslaan en invoervelden in webformulieren automatisch laten invullen.

U kunt tijdelijk overschakelen naar de evaluatieversie van Kaspersky Total Security om de functies van het programma te proberen, of een licentie aanschaffen en Kaspersky Total Security beginnen gebruiken.

Overschakelen naar Kaspersky Security Cloud

Wanneer de licentie voor Kaspersky Internet Security verloopt, wordt u door het programma aangeboden om een abonnement voor Kaspersky Security Cloud te kopen.

Kaspersky Security Cloud is een service voor de beveiliging van computers die veel meer biedt dan een normale bescherming tegen virussen en andere dreigingen voor computers. Het programma geeft gepersonaliseerde aanbevelingen en adaptieve beschermingsscenario’s voor u en uw familie.

Kaspersky Security Cloud beschikt over extra functies, zoals:

• Controle op onveilige instellingen in het besturingssysteem
  • Controle van apparaten in uw wifinetwerk
  • Beveiligingsnieuws

Met het Kaspersky Security Cloud-abonnement kunt u Kaspersky Safe Kids gebruiken om uw kinderen te beschermen en Kaspersky Password Manager gebruiken om uw wachtwoorden veilig te houden.

De overschakeling naar Kaspersky Security Cloud is niet beschikbaar in alle regio’s.

In deze sectie

Tijdelijk gebruik van Kaspersky Total Security

Definitief overschakelen naar Kaspersky Total Security

Overschakelen naar Kaspersky Free wanneer de licentie van Kaspersky Internet Security is verlopen

Overschakelen naar Kaspersky Free wanneer u de evaluatieversie van Kaspersky Internet Security verwijdert