Definitief overschakelen naar Kaspersky Total Security

1 april 2021

ID 85282

Als u wilt definitief wilt overschakelen naar Kaspersky Total Security, moet u een licentie voor Kaspersky Total Security aanschaffen en vervolgens het programma activeren.

Zo schaft u een licentie voor Kaspersky Total Security aan:

1. Open het hoofdvenster van het programma.
  2. Klik onder in het hoofdvenster op de knop Meer tools.

Het venster Tools wordt geopend.

3. Klik op de koppeling Overschakelen naar Kaspersky Total Security om de migratiewizard te starten.
  4. Klik op de koppeling Licentie aanschaffen om naar de website van de Online Shop van Kaspersky of een partner te gaan waar u een licentie voor Kaspersky Total Security kunt aanschaffen.

Wanneer Kaspersky Anti-Virus in bepaalde regio's of met een abonnement wordt gebruikt, kan het niet overschakelen naar de evaluatieversie van Kaspersky Total Security. In zulke gevallen wordt de koppeling Overschakelen naar Kaspersky Total Security niet weergegeven.