Waarom u My Kaspersky nodig hebt

1 april 2021

ID 85309

My Kaspersky is een Kaspersky-website voor de gecentraliseerde opslag van informatie over Kaspersky-programma's die u gebruikt en het beheer ervan.

Op My Kaspersky kunt u:

• Informatie over licenties en hun verloopdata bekijken
  • De computerbescherming op afstand beheren
  • Wachtwoorden en andere persoonlijke gegevens veilig opslaan en synchroniseren als u Kaspersky Password Manager gebruikt
  • Uw kinderen beschermen tegen gevaren op het internet en in programma's als u Kaspersky Safe Kids gebruikt
  • Gekochte programma's downloaden
  • Contact opnemen met de Technische Support
  • Informatie over nieuwe programma's en speciale aanbiedingen van Kaspersky krijgen

Voor toegang tot de functies van My Kaspersky hebt u een account nodig.

Gedetailleerde informatie over het gebruik van My Kaspersky is beschikbaar in de Help van My Kaspersky.

In deze Help-sectie

Over het My Kaspersky-account

Een My Kaspersky-account aanmaken

Over het externe beheer van computerbescherming

Overgaan tot het externe beheer van de computerbescherming