Over het externe beheer van computerbescherming

1 april 2021

ID 85310

Als Kaspersky Internet Security is geïnstalleerd op de computer en is verbonden met My Kaspersky, kunt u de bescherming van deze computer op afstand beheren.

Voor het externe beheer van de computerbescherming meldt u zich aan bij My Kaspersky met uw account en gaat u naar het gedeelte Apparaten.

In het gedeelte Apparaten kunt u:

• De lijst van problemen met de computerbeveiliging bekijken en ze op afstand oplossen
  • De computer scannen op virussen en andere dreigingen
  • Databases en programmamodules updaten
  • Onderdelen van Kaspersky Internet Security configureren

Als een scan van de computer wordt gestart vanaf de My Kaspersky, verwerkt Kaspersky Internet Security gedetecteerde objecten automatisch zonder u hierbij te betrekken. Bij de desinfectie van een virus of andere dreiging probeert Kaspersky Internet Security de desinfectie uit te voeren zonder de computer opnieuw op te starten. Als een desinfectie zonder het opnieuw opstarten van de computer niet mogelijk is, ziet u in de My Kaspersky een bericht in de lijst met problemen met de computerbeveiliging. In dit bericht wordt vermeld dat de computer opnieuw moet worden opgestart om de desinfectie uit te voeren.

Als de lijst met gedetecteerde objecten in de My Kaspersky meer dan 10 items bevat, worden ze gegroepeerd. In dit geval kunnen de gedetecteerde objecten alleen samen worden verwerkt via My Kaspersky zonder de mogelijkheid om elk object afzonderlijk te onderzoeken. Om in dit geval objecten afzonderlijk te bekijken, wordt u aanbevolen de interface van het geïnstalleerde programma op de computer te gebruiken.

Raadpleeg ook:

Overgaan tot het externe beheer van de computerbescherming