Technische ondersteuning verkrijgen

1 april 2021

ID 85903

Als u geen oplossing voor uw probleem vindt in de Help van het programma of in één van de informatiebronnen over het programma, raden we aan dat u contact opneemt met de Technische Support van Kaspersky. Experts van de Technische Support beantwoorden al uw vragen over de installatie en het gebruik van het programma.

Lees eerst de regels voor ondersteuning voordat u contact opneemt met de Technische Support.

U kunt contact opnemen met de Technische support op één van de volgende manieren:

• Per telefoon. Zo kunt u onze Russische or internationale Technische Support raadplegen.
  • Verstuur een verzoek vanaf de My Kaspersky-website. Zo kunt u via het formulier contact opnemen met onze experts.

Technische ondersteuning is alleen beschikbaar voor gebruikers die een licentie voor het gebruik van het programma hebben aangeschaft. Er wordt geen technische ondersteuning verleend aan gebruikers van evaluatieversies.