Weergave van het Schermtoetsenbord-pictogram configureren

1 april 2021

ID 90458

De weergave van het snelstartpictogram voor Schermtoetsenbord in invoervelden op websites configureren:

1. Open het hoofdvenster van het programma.
  2. Klik op de knop Settings 2019.png onder in het venster.

Het venster Instellingen wordt geopend.

3. Selecteer het gedeelte Extra.

Het venster toont de instellingen voor de bescherming van gegevensinvoer.

4. Selecteer het selectievakje Open Schermtoetsenbord met de toetsencombinatie CTRL+ALT+SHIFT+P in het blok Schermtoetsenbord.
  5. Als u het snelstartpictogram van het Schermtoetsenbord wilt weergeven in invoervelden op alle websites, selecteert u het aankruisvak Toon snelstartpictogram in velden voor gegevensinvoer.
  6. Als u wilt dat het snelstartpictogram van het Schermtoetsenbord alleen wordt weergegeven wanneer websites van specifieke categorieën worden geopend, schakelt u de selectievakjes in voor de categorieën websites waarvoor het snelstartpictogram van het Schermtoetsenbord moet worden weergegeven in invoervelden.

Het snelstartpictogram van Schermtoetsenbord wordt weergegeven wanneer u een website opent die behoort tot een van de geselecteerde categorieën.

7. Als u de weergave van het snelstartpictogram voor Schermtoetsenbord op een specifieke website wilt in- of uitschakelen:
    1. Klik in het blok Schermtoetsenbord op de link Uitzonderingen beheren om het venster Uitzonderingen voor schermtoetsenbord te openen.
    2. Klik onder in het venster op de knop Toevoegen.
    3. Een venster wordt geopend om een uitzondering voor Schermtoetsenbord toe te voegen.
    4. Voer in het veld Webadresmasker het webadres van een website in.
    5. Geef in het gedeelte Bereik op waar u het snelstartpictogram van Schermtoetsenbord wilt laten weergeven (of niet): op de opgegeven pagina of op alle pagina's van de website.
    6. Geef in het gedeelte Pictogram van Schermtoetsenbord op of u al dan niet het snelstartpictogram van Schermtoetsenbord wilt laten weergeven.
    7. Klik op de knop Toevoegen.

De opgegeven website verschijnt in de lijst in het venster Uitzonderingen voor Schermtoetsenbord.

Wanneer de opgegeven website wordt geopend, verschijnt het snelstartpictogram van Schermtoetsenbord in de invoervelden, in overeenstemming met de opgegeven instellingen.