Het onderdeel Private Browsing beheren in een browser

1 april 2021

ID 93503

U kunt het onderdeel Private Browsing rechtstreeks in de browser beheren:

• Schakel het onderdeel in als het is uitgeschakeld
  • Bekijk statistieken over gedetecteerde pogingen tot het verzamelen van gegevens
  • Ga naar het venster Instellingen voor Private Browsing
  • Blokkeer of sta het verzamelen van gegevens toe

Als u het onderdeel Private Browsing wilt beheren in de browser,

Klik op de knop Kaspersky Protection Kaspersky Protection in de werkbalk van de browser.

In het geopende menu ziet u informatie over de werking van het onderdeel en de regelaars van het onderdeel.