Instellingen voor de bescherming van audiostreams wijzigen

1 april 2021

ID 94351

Zo wijzigt u de instellingen voor de bescherming van audiostreams:

1. Open het hoofdvenster van het programma.
  2. Klik onder in het hoofdvenster op de knop Meer tools.

Het venster Tools wordt geopend.

3. Ga naar het onderdeel Programma's beheren.
  4. Klik op de koppeling Programmacontrole om het venster Programmacontrole te openen.
  5. Klik op de koppeling Programma's beheren om het venster Programma's beheren te openen.
  6. Selecteer in de lijst het programma dat u toegang tot geluidsopnameapparaten wilt verlenen. Dubbelklik op het programma om het venster Programmaregels te openen.
  7. Ga in het venster Programmaregels naar het tabblad Rechten.
  8. Selecteer in de lijst met categorieën van rechten achtereenvolgens Aanpassingen aan besturingssysteemVerdachte aanpassingen in het besturingssysteemToegang tot geluidsopnameapparatuur.
  9. Klik in de kolom Actie op het pictogram en selecteer een van de menu-opties:
    • Selecteer Toestaan als het programma de audiostream mag ontvangen.
    • Selecteer Blokkeren als het programma geen toegang tot de audiostream mag hebben.
  10. Als u meldingen wilt ontvangen over programma's die al dan niet toegang tot de audiostream krijgen, klikt u in de kolom Actie op het pictogram en selecteert u Gebeurtenissen registreren.
  11. Klik op de knop Opslaan.