Installatie voorbereiden

14 februari 2022

ID 118668

Voordat je Kaspersky Internet Security op de computer installeert, is het aanbevolen het volgende te doen:

• Zorg ervoor dat de computer voldoet aan de hardware- en softwarevereisten.
  • Controleer de internetverbinding van de computer. Toegang tot het internet is vereist om in te loggen bij My Kaspersky, een nieuwe versie van Kaspersky Internet Security naar de computer te downloaden, het programma met de activatiecode te activeren en updates te ontvangen.
  • Verwijder andere antivirusprogramma's om compatibiliteitsproblemen te vermijden en de prestaties van de computer te maximaliseren.

Lijst met incompatibele programma's

Raadpleeg ook

Hardware- en softwarevereisten

Kaspersky Internet Security installeren

Kaspersky Internet Security verwijderen