Kaspersky Internet Security installeren

14 februari 2022

ID 118670

Je kunt Kaspersky Internet Security installeren op een van de volgende manieren:

• Via My Kaspersky. Gebruik je bestaande My Kaspersky-account of maak een nieuw aan om toegang tot My Kaspersky te krijgen. Vanuit My Kaspersky kun je de nieuwste versie van Kaspersky Internet Security downloaden en installeren.
  • Via de distributiekit die je downloadt vanaf de website van Kaspersky. Als je het programma via de distributiekit installeert, zoekt het installatieprogramma op de Kaspersky-servers naar een nieuwere versie van Kaspersky Internet Security. Als een nieuwere versie beschikbaar is, kan het installatieprogramma deze downloaden en installeren op de computer.

Kaspersky Internet Security installeren

Raadpleeg ook

Hardware- en softwarevereisten

Installatie voorbereiden

Kaspersky Internet Security verwijderen