Kaspersky Internet Security verwijderen

14 februari 2022

ID 118671

Opmerking: wanneer je Kaspersky Internet Security verwijdert, wordt de programma-extensie niet automatisch verwijderd uit Google Chrome en Firefox. Raadpleeg de documentatie van de browser voor instructies over het beheer van browserextensies in deze browsers.

Kaspersky Internet Security verwijderen

Opmerking: je kunt Kaspersky Internet Security ook verwijderen met het verwijderprogramma dat je als ZIP-archief kunt downloaden vanaf de website van de Technische Support van Kaspersky. Voor meer informatie neem je contact op met de Technische Support van Kaspersky.

Raadpleeg ook

Hardware- en softwarevereisten

Installatie voorbereiden

Kaspersky Internet Security installeren