Over de licentiecode

14 februari 2022

ID 144119

Een licentiecode is een unieke reeks van bits waarmee een licentie of abonnement wordt geïdentificeerd. Licentiecodes worden door Kaspersky-experts gegenereerd. Je wordt mogelijk gevraagd je licentiecode op te geven wanneer je contact opneemt met Technische Support. De licentiecode wordt in de programma-interface weergegeven als een unieke alfanumerieke reeks nadat je het programma hebt geactiveerd.

Raadpleeg ook

Kaspersky Internet Security activeren