Het programma vanaf de commandoregel beheren

14 februari 2022

ID 183196

Je kunt Kaspersky Internet Security vanaf de commandoregel beheren.

Opmerking: wanneer de updates voor de modules van Kaspersky Internet Security zijn geïnstalleerd, kan de versie van de programmaclient in de commandoregel verschillen van de geïnstalleerde versie van het programma.

Syntaxis voor commandoregel:

kav <commando> <parameters>

Gebruik het volgende commando om informatie over de syntaxis van de commandoregel voor het programma te bekijken:

kav -? | help

Elk commando heeft eigen ondersteunde parameters. Gebruik een van de volgende commando's om informatie over de syntaxis van een specifiek commando te bekijken:

kav <commando> -?

kav help <commando>