Technische ondersteuning op My Kaspersky verkrijgen

14 februari 2022

ID 35517

My Kaspersky is een online resource waar je de bescherming van je apparaten en activatiecodes voor Kaspersky-programma's kunt beheren en technische ondersteuning kunt aanvragen.

Je moet een account hebben voor toegang tot My Kaspersky. Registreer je door je e-mailadres in te voeren en een wachtwoord aan te maken.

Zo kun je technische ondersteuning via My Kaspersky krijgen:

• Verstuur verzoeken per e-mail naar de Technische Support.
  • Neem contact op met de Technische Support zonder e-mail te gebruiken.
  • Controleer de status van je verzoeken in real time.

Je kunt ook een compleet overzicht van je verzoeken voor technische ondersteuning bekijken.

Verzoek per e-mail versturen naar Technische Support

Wanneer je een verzoek per e-mail verstuurt naar de Technische Support, geef je de volgende informatie op:

• Onderwerp van het bericht
  • Naam en versienummer van het programma
  • Naam en versienummer van besturingssysteem
  • Probleembeschrijving

Het antwoord van de Technische Support op je vraag wordt verstuurd naar je My Kaspersky-account en het e-mailadres dat je tijdens de registratie van je account hebt opgegeven.