Pictogram Kaspersky Internet Security

14 februari 2022

ID 58161

Zodra Kaspersky Internet Security is geïnstalleerd, verschijnt het symbool van Kaspersky Internet Security in de menubalk. Wanneer het programma is geactiveerd, toont het programmasymbool de status van het programma. Als het programmasymbool actief is (), betekent dit dat alle of sommige beschermingsonderdelen ingeschakeld zijn. Als het programmasymbool inactief is (), betekent dit dat alle beschermingsonderdelen uitgeschakeld zijn.

Het programmasymbool wordt altijd weergegeven in de menubalk. Wanneer je het programmavenster opent, verschijnt het programmasymbool ook in het Dock.

Het menu van het programmasymbool openen

Vanuit het menu van het programmasymbool kun je:

• Open het hoofdvenster van het programma.
  • De computerbescherming uitschakelen.
  • De computerbescherming hervatten.
  • Beschermingscentrum openen om berichten over de bescherming, aanbevelingen en nieuws van het programma te lezen.
  • Snelle Scan starten.
  • Een update uitvoeren.
  • Het venster Privacy openen.
  • Het venster met programmavoorkeuren openen.
  • Het programma stoppen.