Bescherming tegen kwaadaardige en phishingkoppelingen configureren

14 februari 2022

ID 58623

Met de gegevens uit Kaspersky Security Network kan de Kaspersky Security-browserextensie niet alleen alle koppelingen op geopende webpagina’s controleren om te bepalen of ze al dan niet zijn opgegeven als kwaadaardige webadressen maar ook de koppelingen controleren op phishing. De Kaspersky Security-extensie markeert gevaarlijke koppelingen ook met een rood symbool om aan te geven dat ze heel gevaarlijk zijn.

Weergave van statussymbolen voor koppelingen op webpagina's inschakelen en uitschakelen