Kaspersky Internet Security activeren

14 februari 2022

ID 58751

Belangrijk: alvorens je Kaspersky Internet Security activeert, moet je ervoor zorgen dat de ingestelde datum en tijd op je computer overeenkomt met de actuele datum en tijd.

Tijdens de activatie van het programma wordt een licentiecode aan het programma toegevoegd.

Opmerking: voor de activatie van het programma heb je een internetverbinding nodig.

Proefversie activeren

Het programma activeren met een activatiecode

Je kunt Kaspersky Internet Security for Mac activeren met activatiecodes voor de volgende Kaspersky-programma's:

• Kaspersky Internet Security
  • Kaspersky Total Security
  • Kaspersky Small Office Security

Het programma activeren met een activatiecode voor een ander Kaspersky-programma

Nadat je het programma met de activatiecode hebt geactiveerd, kun je de volgende informatie in het venster Licentiebeheer bekijken:

• Status van het abonnement of de licentiecode
  • Licentiecode
  • Het aantal computers waarop je het programma kunt gebruiken met de huidige licentie of het huidige abonnement
  • Verloopdatum en -tijd van de licentie
  • Aantal dagen totdat de licentie verloopt

Je kunt Kaspersky Internet Security ook activeren op My Kaspersky. Voor meer informatie over de activatie van Kaspersky-programma’s op My Kaspersky raadpleeg je de Help van My Kaspersky.