Gegevens tussen apparaten synchroniseren

28 november 2023

ID 151303

Wanneer u gegevens toevoegt aan uw kluis op een apparaat, stuurt het programma deze gegevens automatisch naar de cloudopslag en vervolgens van de cloudopslag naar uw andere apparaten waarop Kaspersky Password Manager is geïnstalleerd en die verbonden zijn met My Kaspersky via hetzelfde My Kaspersky-account. Uw gegevens up-tot-date en consistent houden op al uw apparaten helpt u ook bij het terugzetten van uw gegevens als u een apparaat vervangt of kwijtraakt.

De kluis moet worden gemaakt in Kaspersky Password Manager 9.2 of hoger.

De status van de gegevenssynchronisatie wordt in het synchronisatievenster weergegeven.

Om gegevens op verschillende apparaten te synchroniseren, moet u verbinding maken met My Kaspersky.

Gegevens handmatig synchroniseren