Hardware- en softwarevereisten

28 november 2023

ID 153891

Deze Help is van toepassing op Kaspersky Password Manager voor Android 9.2.93.XX of later.

U kunt Kaspersky Password Manager for Android installeren op een smartphone of tablet die aan de volgende vereisten voldoet:

• 80 MB vrije schijfruimte
  • ARM v.5-, ARM v.7- of x86-processor
  • 320*480 en hogere schermresolutie
  • Besturingssysteem Android 5.0-13
  • Internetverbinding (voor het downloaden en installeren van Kaspersky Password Manager, het abonneren, het verbinden met My Kaspersky, het synchroniseren van gegevens tussen apparaten en het ontvangen van updates)

Ondersteunde browsers

Automatisch invullen werkt in de volgende browsers:

• Chrome
  • DuckDuckGo
  • Firefox
  • Firefox Focus
  • Huawei-browser
  • Microsoft Edge
  • Opera
  • Opera Mini
  • Opera Touch
  • Vivaldi
  • Yandex