Bronnen met informatie over de app

28 november 2023

ID 153925

De pagina van Kaspersky Password Manager op de Kaspersky-website

Op de pagina van Kaspersky Password Manager op de Kaspersky-website vindt u algemene informatie over de toepassing en de functies ervan.

Pagina van Kaspersky Password Manager in de Knowledge Base

De Knowledge Base is een sectie in de website voor klantenondersteuning van Kaspersky.

Op de pagina van Kaspersky Password Manager in de Knowledge Base kunt u artikelen lezen die nuttige informatie, aanbevelingen en antwoorden op veelgestelde vragen over de aankoop, de installatie en het gebruik van het programma bevatten.

Artikelen in de Knowledge Base bieden mogelijk een antwoord op vragen over zowel Kaspersky Password Manager als andere Kaspersky-programma's. Artikelen in de Knowledge Base kunnen ook nieuws over klantenservice bevatten.

Bespreek Kaspersky-toepassingen op het Kaspersky Support Forum

Als een antwoord op uw vraag niet direct noodzakelijk is, kunt u hem bespreken met Kaspersky-experts en andere gebruikers op ons forum.

Op het forum kunt u discussieonderwerpen bekijken, uw opmerkingen plaatsen en nieuwe discussieonderwerpen maken.

Voor toegang tot de webbronnen hebt u een internetverbinding nodig.

Als u geen oplossing voor uw probleem vindt, neemt u contact op met de klantenservice.