Een webaccount toevoegen

28 november 2023

ID 154025

Een webaccount toevoegen vanuit het Kaspersky Password Manager-venster

Een webaccount toevoegen vanuit een browservenster

U kunt een sterk wachtwoord voor een webaccount genereren, terwijl u het toevoegt vanuit het Kaspersky Password Manager-venster.

Genereer een sterk wachtwoord terwijl u een webaccount toevoegt

U kunt meerdere accounts opslaan om u bij dezelfde website aan te melden. Wanneer je een website bezoekt in een ondersteunde browser, word je door Kaspersky Password Manager gevraagd om in de lijst met beschikbare accounts het account te kiezen waarmee je je wilt aanmelden. Als u inlogt bij een website die u aan Kaspersky Password Manager hebt toegevoegd en u gebruikt hiervoor een login die u nog niet aan Kaspersky Password Manager hebt toegevoegd, herkent de app automatisch de nieuwe login en wordt u gevraagd of u een ander account voor de website wilt toevoegen. Als u inlogt bij een website met een bestaande login die een nieuw wachtwoord heeft, wordt u door Kaspersky Password Manager gevraagd of u het nieuwe wachtwoord voor het bestaande account wilt opslaan.