Formulieren automatisch invullen en automatisch aanmelden bij websites

28 november 2023

ID 154027

Wanneer u een website bezoekt, zoekt Kaspersky Password Manager naar accounts die u voor die website hebt opgeslagen. Op basis van de zoekresultaten en uw huidige instellingen voert Kaspersky Password Manager een van de volgende stappen uit:

• Als er één account voor de website is, vult Kaspersky Password Manager de login en het wachtwoord in.
  • Als er meerdere accounts voor de website zijn, wordt u door Kaspersky Password Manager gevraagd een account te kiezen waarmee u wilt inloggen.
  • Als er geen accounts voor de website zijn, wordt u door Kaspersky Password Manager gevraagd of u er een wilt toevoegen.

Kaspersky Password Manager kan logins en wachtwoorden alleen in Chrome op apparaten met Android 5.0 of hoger automatisch invullen. Hiervoor moet je de toegankelijkheidsfuncties in Chrome inschakelen. Als je apparaat Android 6.0 of hoger heeft, moet je de nodige machtigingen verlenen. Op bepaalde apparaten (bijvoorbeeld Xiaomi) wordt u dit mogelijk gevraagd als u Android 5.0 of hoger gebruikt.

Een website openen vanuit het Kaspersky Password Manager-venster

Inloggen bij een website via de browserextensie