Conversie van gegevens bij het updaten van een oude app-versie naar versie 9.0 of hoger

28 november 2023

ID 154394

Als u een oude programmaversie bijwerkt naar Kaspersky Password Manager 9.0 of hoger, blijven uw webaccounts, app-accounts en notities ongewijzigd. Uw identiteiten worden wel geconverteerd naar items zoals bankpassen, adressen en notities. Als een identiteit een bankpas zonder een nummer bevat, vult Kaspersky Password Manager nullen in. Kaspersky Password Manager slaat identiteitsvelden met andere informatie dan bankpas- of adresgegevens (bijv. persoonlijke, financiële of zakelijke gegevens) als nieuwe notities op.

Vanaf Kaspersky Password Manager 9.0 is de app niet compatibel met oudere versies van de app.

In Kaspersky Password Manager 9.0 of hoger worden uw gegevens definitief geconverteerd naar de nieuwe indeling. Als u een oudere versie van Kaspersky Password Manager gebruikt op andere apparaten die verbonden zijn met hetzelfde My Kaspersky-account, moet u de app bijwerken naar versie 9.0 of hoger om gegevens tussen uw apparaten en cloudopslag te synchroniseren. Of u kunt ook een nieuw My Kaspersky-account aanmaken dat u vervolgens met de oudere versies van de app gebruikt.

Raadpleeg ook

App bijwerken naar versie 9.2 of later